+3 luni

E din ce in ce mai bine. Cel mai vizibil lucru e ca am mai multa “stamina”, am prins si forta. Acum pot sa ma trag asa cu un pic de sarit sa fac tractiuni, iar azi am facut primul circuit fara pauza intre – ceea ce e o mare realizare.

La brate se vede cel mai bine evolutia si incep sa se contureze ok. Cu abdomenele inca am dileme ca ma rup, dar pe sub slana se vede ca muschii au forma si stau pregatiti sa iasa la iveala.

M-am apucat sa mai fac in plus chestii dupa ce termin exercitiile si circuitul in ideea ca s-o mai pune ceva.

Am descoperit flotarile in TRX cu extensie, adica flotare si dupa aia tras genunchii la piept. Ca si dificultate sunt un pic mai nasoale ca alea cu mana pe minge. Am ajuns sa-i zic antrenorului ca mai bine mai bag flotari normale mai multe decat din astea complicate :))

Tot la capitolul realizari, saptamana asta ultima am reusit sa bag serii de cate 1’30” la scandurica (plank) fara sa behai dupa.

Am mai crescut si greutatile in plus cu cam 1-2kg pe mana in functie de exercitiu (flexii triceps pe spate cu 10kg de exemplu), iar azi am bagat iar ramat cu haltera de ~37kg – am zis ca sa-mi consum toata energia pe saptamana asta si in weekend sa zac :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.