call me by your name

Ca tot m-am intors intr-un an nou, am zis sa nu mai fiu hater si sa ma duc sa vad si filme din astea de ‘telectuali de iau premii pe la festivaluri hipsteresti de film. Cum aveam si invitatie, de ce nu, nu fusesem niciodata la cinema Elvire Popescu.

E, asta a fost un film gay despre gayzori. Cu unul mic la care incepe sa-i tremure curul dupa unul mai mare. Si asta mic e asa bi-curious, ca prima oara o fute pe una, dupa care o ia in cur de la gayzorul mai mare, dupa care iar o fute pe aia, dupa care iar o ia in cur de la ala. Tare confuzat tipul.

Filmul a fost gay ca a durat o ora jumate pana s-au futut aia, si nici n-au aratat pana la cap scenele; pana atunci au ars-o cu muzica la discoteca si cadre care de care mai fara sens. Sa iasa filmul lung. Sau sa creasca suspansul. Nu m-am prins.

Pe undeva spre final ala mic isi baga pula intr-o piersica, literalmente, ca era horny si laba e ceva naspa la gayzori, da sa futi piersici e acceptabil.

Si la final de tot, se insinueaza ca si ta’su lu asta mic e gayzor wannabe da’ n-a avut cu cine si atunci si-a tras nevasta. Si atunci m-am luminat.

Mno, ma lamurii cum e cu filmele astea undeground de care aud doar criticii si hipsterii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.