snitel in pita

Aseara m-am dus la OMV sa bag niste gaz. Am injurat in gand ca s-a facut benzina 7.93, si m-am dus sa platesc. Cat asteptam sa termine acolo o tanti cu casiera, m-am uitat la ce aveau de haleala si vad snitel in pita. Si zic sa iau, ca tot imi era un pic foame, planuind sa mananc un pic din el ca sa nu sar calul cu carbohidratii seara.

Imi zice casiera ca trebuie sa-l incalzeasca si tocmai bine, ca dura ceva incalzitul, m-am dus si la baie. Da stiu, detaliu care nu trebuia mentionat, da’ nu costa sa scriu aci :))

Imi da pita cu snitel calda, ma duc in masina, pornesc si tot era acolo un semafor care tinea mult, zic sa iau o gura doua de mancare.

Dupa prima gura, m-am teleportat cu aminitirile pe undeva cred ca prin clasa a cincea sau a sasea cand mergeam la un fast-food acasa inainte de scoala, ca faceam dupa-masa ore, si imi luam hamburger. Care era tot asa o pita in care se punea o bucata incalzita de carne tocata facuta pe plita, ceapa, rosii si ketchup si maioneza. Si dupa se baga la microunde vreun minut asa cred, ca nu mai tin minte tot. Si era mega bun ce iesea.

Si pita asta avea fix gustul ala, care atunci era super bun, ca ma duceam destul de des la cumparat hamburger :))

Nu mi-e super clar cum sa descriu, da m-am bucurat nespus, ca am descoperit un gust din copilarie. Acu mi-e complicat sa mananc ceapa ca ma fute maxim la stomac, da aseara am mancat pana la ultima bucatica din pita aia, ca era si buna, da mai mult pentru ca avea gustul ala fix cum trebuie.

Mi-ar mai placea super mult sa mai gasesc si niste rosii care sa aibe gustul “ala”.

3 thoughts on “snitel in pita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.