.ru vs .ua – part fünf

M-am mega agravat maxim in ultimele saptamani de cand n-am mai scris pe tema asta. Ba cat de incompetenti sunt rusii, it’s a fucking joke. Cat de greu e sa dai cu bombe non-stop pana nu mai e nimic sa-i potolesti pe ucraineni? De ce trebuie sa fii selectiv? Ca nu cre’ca duc rusii lipsa de obuze, bombe si ce-o mai fi de explodeaza dupa ce e aruncat la distanta.

Ailalta suparare e ca ma seaca maxim tupeul lu Zelensky cum latra el ordine la toata lumea, sa i se dea arme, sa i se faca favoruri si alte cele. Mai nou vrea sa se desfiinteze ONU ca nu-l ajuta destul. Al dracu pitic a vorbit el in parlamentul .ro si dupa a declarat ca e dispus sa inceapa discutii despre minoritatile romanesti din .ua, nu ca “hei, uite acum facem ceva” – ci doar ca “e dispus sa inceapa discutii”. Cum ziceam, Ucraina n-a fost niciodata prietena Romaniei, doar o tara cu politicieni golani.

Alta chestie care ma seaca maxim, e ca daca nu esti impotriva Rusiei, esti cu Rusia si esti dusmanul poporului. Nu exista notiunea ca poti fi si impotriva Rusiei si a Ucrainei. E musai sa fii pro Ucraina, ca altfel esti dusmanul planetei. De asta imi place mie internetul, ca se polarizeaza imediat intr-o extrema sau alta in functie de emotiile stoarese de presa. Si dupa aia toti politicienii miauna dupa cum e sentimentul, ca e gratis si asa isi asigura voturile. N-au plans romanii dupa negrii omorati in Ethiopia ca erau din tribul gresit, n-a fost nici un politician obfuscat pe tema asta. Plang romanii dupa ucraineni, imediat s-a obfuscat clasa politica.

Bai da sa mor daca-i inteleg pe rusi, ce mortii lor au de nu-i pisa pe astia intr-un mod din ala epic cum doar rusii poa’ s-o faca? Ca asta e tot ce vroiam de la razboiul asta, niste distrugeri epice de care sa am ce povesti la nepoti. O nucleara in Kiev ar face minuni si l-ar linisti instant pe batausul ala de Klitschko de e primar acolo, i-ar scoate instant toata jmecheria din cap. Si la fel si lu Zelensky asta, ca pare ca sta mai mult pe acolo prin oras. Sau doua-trei sa fie siguri ca devine instant camp arabil orasul ala.

Fucking disappointing.

2 thoughts on “.ru vs .ua – part fünf

  1. Din cate am inteles eu(din presa nostra care mai citeaza cate un rus) obiectivele lor au fost mai mult materiale plus schimbare guvernului(probabil), Si(in prima faza) au incercat sa protejeze populatia cat mai mult. De asta se imburicau ei ca e operatiune speciala nu razboi. Acum Dumnezeu cu mila. Nu mai pricep nimic.Inteleg ca soldatii s-au abrutizat( a omora nu mai inseamna nimic) dar nu mi-e clar ce fac cu miscarile de rac( inante si-napoi)

    1. Acum o sa urmeze sper bombardamentele alea epice pe care doar rusii stiu sa le dea in care niveleaza tot :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.