youtube premium

Eu am prins vremurile alea bunele cand daca era ceva pe internet era gratis. Si am ramas cu ideea asta.

Am Netflix, Amazon Prime, HBO Max pe care le vad cu conturi de pe la prieteni. Ca si daca n-ar fi, sunt site-uri unde’s pe moca, da au multe popup-uri si sunt enervante, si nu sunt mereu filemele HD si alte cele. Anyway, divaghez.

Eram ieri pe la corporatia favorita sa mai dau click-uri prin Azure si cautam niste chestii pe Youtube si ma vede un coleg ca imi baga ala reclame. Si ma intreaba daca n-am Premium, si zic nu, eu nu dau bani pe subscriptii de video.

Si se uita la mine, isi face mila si ma adauga pe planul lui de Family & Friends.

Bai si vine invite-ul de la Youtube si in mail scrie Accept invite si dupa ce dai click nimeresti intr-o pagina cu ceva text (nu stiu ce scrie, ca nu citesc cacaturi extra) si jos era un buton cu Join Family. Si am dat click pe el. Si am simtit asa c’am fost adoptat.

Daca stiam ca e asa usor, imi dadeam singur anunt de adoptie acu cativa ani :))

5 thoughts on “youtube premium

      1. De grele ce sunt :))

        Mai in serios, in general fie de probleme la motor (se opreste si nu esti intr-un loc bun pentru o aterizare de urgenta ok), eroare de pilotaj (faci manevre gresite la momentul nepotrivit), conditii meteo nefavorabile sau peste capabilitatile avionului sau super rar sa se rupa cablurile de comenzi si sa nu mai poti manevra avionul.

        Peste un an sau doi or sa iasa rapoartele de la AACR cu privire la cauzele accidentelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.