linkedin app

Din motive profesionale mi-o mai ard si pe LinkedIn, ca mai aflu una alta. Trecand peste faptul ca toata lumea de pe LinkedIn traieste intr-un univers paralalel[1][2][3], informatiile prezentate acolo sunt okish. Si mai apuc si sa trollez pe unul sau pe altul.

Anyway, articolele acolo sunt de doua feluri: posturi de LinkedIn sau link-uri la articole pe care le vezi in browserul din aplicatie. Care cred ca tot un Safari e, da mai ascuns asa.

E, inteligentii aia de PO si programatori de la Microsoft au venit cu cea mai retardata idee: daca cumva inchizii aplicatia ca esti intr-un apel telefonic si termini peste 5-10 minute apelul, cand te intorci in aplicatie iti face refresh la tot feed-ul. Inclusiv daca ramasesei citind un articol si erai pe la jumate. Pula sa ramana de unde ai lasat-i si sa-i dai tu refresh.

Nu boss, n-ai citit la timp, soarta. Ca uite, a mai scris gigel ce darnic a fost el azi cu un caine pe strada si ce fluffy l-a facut asta sa se simta pe interior. Si Ionela care si-a invins emotiile si a avut o discutie cinstita cu un subordonat si l-a indrumat cum sa evolueze in corporatie.

Srsly, ce pula calului? E asa greu sa faci o aplicatie care sa nu-si dea refresh la cinci minute ca vrei sau nu vrei? Ce sloboz de woke shit e asta?

[1] https://every.to/cybernaut/linkedins-alternate-universe-21780381-7883

[2] https://imirzadeh.me/post/linkedin/

[3] https://news.ycombinator.com/item?id=25320536

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.