airpods & vin

Anul trecut cred sau prin 2021 ma plimbam prin Lower Manhattan cu muzica in casti cand la sfarsitul plimbarii am realizat ca am pierdut carcasa de la AirPods. Am cautat p’acolo o vreme, n-am gasit-o. M-am dus frumos la un Apple Store si am dat ~ $80 pe o carcasa noua.

Seara m-am pus pe spalat haine si am reusit performanta sa uit castile in blugi. Si uite asa am spalat castile si dupa le-am pus si o ora in uscator. Aratau de parca le-as fi tinut numai pe afara.

Anyway, rezultatul la spalatul castilor e ca iarna tin sub 30min de ascultat muzica si acum aia stanga tina maxim o ora indiferent de mediu si aia din dreapta tine cam aproape o ora jumate, dar estimativ, ca e super confuzant sa auzi voci doar intr-o singura ureche.

AirPods Pro nu-mi iau ca am niste sechele de la casti cu membrana si a durat zece ani sa se repare urechea.

Asa ca am ajuns la ideea de Airprod 3. Acum, la iStyle costa vreo 850-900RON perechea. Call-uri mai mari de o ora nu prea am. Si sunt asa in cumpana cu valoarea produselor versus sa le mai tin pe astea pana or iesi AirPods 4. Ca backup mai am o pereche de casti cu adaptor de Lightning si m-as descurca.

Intre timp am mai dat de niste promotii la vin frantuzesc si italian pe Fine Store si mi-am luat pana acum vin de vreo 2500-3000RON. Ba ca era de zece ani, ba ca era Premier Cru si alte cele.

In tot timpul asta, ma gandesc destul de des daca merita sa-mi iau AirPods 3. La care as putea deduce TVA-ul si sa fie chiar cat o sticla de vin din aia buna.

Saptamana trecuta am mai dat 850RON pe doua sticle de vin…

Pana acum tot ce-am reusit e sa-mi cresc colectia de vinuri. Abia astept sa ma intrebe cineva de ce-mi plac AirdPods…

Tare dubios functioneaza teoria asta cu valoarea perceputa a unui lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.