home multimedia, part 2

Dupa multe injuraturi ca nici nVidia si nici muii aia de la ATI nu ofera suport de HD offloading pe chipseturile lor grafice, as in H.264/x.264 si faptul ca-mi trebuie dual core sa pot sa vad un film 1080p, dupa sfatul lui @Dexter n-am uitat la gigeii de la Popcorn Hour, si m-am hotarat sa-mi iau un A-110.

Face fix ce vreau io: redare filme la 1080p in hardware, are telecomanda, suporta un hard disk S-ATA optional pentru a stoca content, are chiar si’un client de Bit Torrent.

In USA costa $215 + shipping. Si aici vine problema: daca-l comand direct de acolo, mai costa $50 transport and stuff. Insa din pacate livrarea in romania se face via muii de la Posta Romana. Si inca n-am atata curaj sa joc 200 pe mana postei si sa mi-l aduca cioburi, ca deh, acolo se pare ca se fac angajari pe acelasi criteriu ca la militie: pumnii mei minte nu are, da nici creierii lor nu prea au minte. Ultima oara cand am primit un colet din state n-au vrut initial sa-mi dea coletul ca nu bate adresa de shipping cu aia din buletin… damn retards.

Urmatoarea varianta de shipping e FedEx, insa e $148.

In Romania costa 930RON cu tot cu TVA.  Si cre’ca o sa-mi precomand aici, macar am si garantie si tot ce trebuie.

A, si nu face zgomot :) doar hard disk-ul daca o fi sa nimeresc vreo unul mai zgomotos din fire.

Me happy now!

5 thoughts on “home multimedia, part 2

  1. M-am uitat pe site-ul respectiv si cu tot cu taxele lor tot nu ajung la un pret mult mai mic decat daca mi-as lua direct din Romania.

    Mai am sa vad de unde produc bani de-un HDD de 1.5TB si m-am scos ;)

  2. Mie mi-a soptit o pasarica o poveste cu pocaitii. Am inteles ca au pus baietii de-un business cu shipping ce mare arta la preturi decente. Ask around.

  3. N-am luat ca nexam bani. Da masterplanul e ca daca primesc un bonus consistent la sfarsit de an, stiu in ce sa-l investesc :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.