random stuff

  • Ma mira maxim pe unde a ajuns tehnologia asta. Anul trecut am pus niste PDU-uri de la APC si n-am apucat sa le configurez cum trebuie, adica sa setez ordinea in care sa dea curent. Anul asta am ajuns la asta si surpriza, nu puteam sa ma conectez la ele. Problema a fost ca s-au corupt cumva certificatele digitale si nu puteam sa ma conectez pe HTTPS, iar HTTP era dezactivat din fabrica ca e insecure. Si asa am ajuns sa bag o agrafa de birou in ele sa le resetez la setarile de fabrica si sa-si regenereze certificatele.
  • Ieri am mancat cea mai buna quesadilla de am avut ocazia s-o mananc vreodata pana acu. Ma simt ca in meme-ul ala cu “Those bastards lied to me”, ca ce-am mancat pana acum pe post de quesadillas nu erau quesadillas.
  • Stateam aseara mai tarziu un pic sa astept Uberul sa ma duc la hotel, si facusem “checkout” de unde fusesem si asteptam pe strada. Dupa o vreme vine unul din paznici la mine sa-mi zica ca mai bine astept inauntru, ca pe strada “e muy peligroso”. Si mi-a dat un scaun din ala de pescuit sa sed pana vine masina.
  • Trebuie sa pun un ATS pentru o combinatie, si de obicei foloseam APC, da’ acu sunt un dubii daca sa trec la Raritan, ca se lauda ca schimba in 4-8ms versus 10-12ms APC. Ce-i drept, cu APC mi-am furat-o ca a schimbat prea incet si s-a dus pe penis treaba in una din situatiile alea in care nu trebuia.
  • Azi de dimineata la micul dejun mi-a cerut un ospatar bacsis. La modul ca dimineata semnez un fel de nota de plata ca am luat micul dejun la ei, ala inclus. Si azi s-a uitat pe nota si zice “Tip” si eu ii zic ca asta e micul dejun, ce bacsis. Si zice “no tip?”, “no tip, amigo”. Singura lui contributie a fost sa-mi toarne cafea dintr-un ceainic din ala de cafea in ceasca, ca micul dejun e bufet. Si cafea doar ospatarii toarna in cani. O sa ajunga sa ceara bacsis ca am trecut strada sau ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.